Mountainbike Weersverwachting
Omgeving Nijmegen

MTBCollege - kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

MTBCollege - agenda

Geen komend evenement!

MTB Activiteit op Verzoek

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

 

Individueel 

Heb je behoefte aan een privé clinic op maat, of heb je binnenkort een marathon gepland en je bent op zoek naar het juiste training schema / begeleiding daarvoor ? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we gezamenlijk zoeken naar de beste oplossing.

Groepen

Wil je gezamenlijk met vrienden een clinic volgen, of gewoon een leuk uitstapje met familie, vrienden of collega's. Dan kunnen wij U het volgende bieden :

 MTB Clinic inclusief een toertocht 

We beginnen dan eerst met een clinic waar aandacht wordt besteed aan de basis mountainbike technieken remmen, bochten, klimmen en dalen. Vervolgens gaan we een gevarieerde toertocht maken door de bossen. Onderweg zullen we regelmatig de geleerde vaardigheden in de praktijk zullen gaan toepassen.

Uiteraard zal hier goed gekeken worden naar de omvang en het niveau van de groep. Plezier staat hierbij naast veiligheid voorop.

 

 Teambuilding 

Ga met een aantal collega's op de mountainbike zitten en binnen een korte tijd komt er een heel ander mens te voorschijn. Ook bij deze activiteit beginnen we met een clinic waarbij eerst aandacht besteed wordt aan de technieken van het mountainbiken. Vervolgens moeten er een aantal spelletjes en team opdrachten worden uitgevoerd waarbij de groep goed moet gaan samenwerken. Als afsluiting gaan we weer een gevarieerde toertocht maken door het bos.

Ook hier zal goed gekeken worden naar het niveau van de groep. Doel bij deze activiteit is door samen te moeten gaan werker als groep dichter bij elkaar te komen.

Uiteraard staan wij volledig open voor allerlei suggesties voor deze dag. 

 

 Arrangementen

Naast het geven van mountainbike diensten bieden wij ook de mogelijkheid om de activiteit af te sluiten met een lunch, diner, buffet of BBQ.

Het MTBCollege is een samenwerking aan gegaan met aantal startlocatie's, neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

  

Voor meer informatie neem dan contact met ons op middels :  Contact Formulier