Mountainbike Weersverwachting
Omgeving Nijmegen
< >

MTB Clinic Niveau 1

Voor wie is een clinic niveau 1 ?

MTB Clinic Niveau 2

Voor wie is een clinic niveau 2 ?

MTB Clinic Niveau 3

Voor wie is een clinic niveau 3 ?

MTB Start-UP dagen

Voor wie is de MTB Start-UP dagen ?

Activiteit op verzoek

Wat organiseren wij nog meer ?

MTBCollege - kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

MTBCollege - agenda

Geen komend evenement!

Diensten

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

 

Zelf zeg ik altijd “Mountainbiken is de mooiste sport ter wereld”  want wat is er nou heerlijker dan op een zondagmorgen als iedereen nog ligt te slapen op je mountainbike door het bos te rijden. Lekker de boslucht opsnuiven en genieten van de prachtige natuur. Al jaren zit ik op de mountainbike en gaat dit geen moment vervelen. De ene week is het prachtig weer en ligt het bos er kurkdroog bij en nog geen week later na een paar dagen regen is alles weer modderig en glad.

Maar dat genieten komt niet vanzelf, ook ik ken andere tijden. Spanningen door mijn hele lichaam om maar overeind te blijven. Schelden op weer een beklimming en de mountainbike maar overal de schuld van geven. Om uiteindelijk zwaar gestrest het bos uit te komen. Hoe heb ik het dan toch vol gehouden ?

Heel simpel, door de juiste mountainbike technieken aan te leren. Door het toepassen van simpele basis technieken ga je veel ontspanner op de fiets zitten en kun je weer volop genieten. Over basis technieken van mountainbiken kun je veel informatie vinden. Ook op deze site kun je hier heb ik onder het menu technieken er een belangrijk aantal beschreven. Maar het is en blijft maar theorie die op een juiste wijze toegepast moet gaan worden.

 

Wil jij ook meer genieten van het mountainbiken door het aanleren van de juiste technieken en heb je hierbij ondersteuning nodig schrijf je dan in voor de Mountainbike Clinic op jou niveau. Onder leiding van een NTFU gediplomeerde instructeur ga je dan intensief werken aan het verbeteren van je mountainbike skills.

 

Om het voor iedereen aantrekkelijk en uitdagend te houden zijn de mountainbike clinics op verschillende niveau’s te volgen:

 

MTB Clinic Niveau 1

Voor alle beginnende mountainbikers en iedereen die graag een keertje kennis wil gaan maken met het mountainbiken.

Voor meer informatie zie :     MTB Clinic niveau 1

 

MTB Clinic Niveau 2

Voor de redelijk gevorderde en gevorderde mountainbikers.

Voor meer informatie zie :     MTB Clinic niveau 2

 

MTB Clinic  Niveau 3

Voor de gevorderde en ver gevorderde mountainbikers.

Voor meer informatie zie :     MTB Clinic niveau 3

 

Mountainbike-start-UP dagen

Voor startende mountainbikers bestaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de Mountainbike-Start-UP dagen. In vier dag delen worden dan alle aspecten van mountainbiken behandeld.  De gelegenheid om een juiste basis aan te leren.

Voor meer informatie zie :     MTB Start-UP dagen

 

Activiteiten op verzoek

Ben jij op zoek voor jou bedrijf naar een leuk uitstapje waar samenwerken centraal moeten komen te staan. Of ben je op zoek naar een leuk evenement voor je school. Of wil je een keer met je vriendenclub of familie er op uit.

Kijk dan eens naar :     MTB Clinic op Verzoek

 

Alle clinic’s worden begeleid door een NTFU gediplomeerde instructeur die ook in het bezit is van een Medical Firs Aid diploma.  Om de veiligheid en persoonlijke aandacht te kunnen garanderen zullen de groepen niet groter zijn dan 12 personen. Het dragen van een helm is verplicht.

 

Was deze informatie nuttig, like ons dan op Facebook : Facebook